Prosecco di Valdobbiadene Superiore 52 DOCG MAGNUM 1,5L
Popis
Vinařství: Santa Margherita
Oblast: Veneto
Odrůdové složení: Glera
Klasifikace: DOCG
Poloha: Valdobbiadene, původní zóna pro kultivaci Prosecca. Vinice v nadmořské výšce mezi 300 – 500m.n.m.. Podloží glaciálního původu. Systém vedení révy: Sylvoz. Hustota výsadby: 1800 – 3500 keřů/ha.
Gastro párování: aperitiv, předkrmy na bázi ryb
Teplota servisu: 8-10°C ℃
Vinifikace: Ruční sběr hroznů v druhé polovině září. Jemné lisování, fermentace v nerezových tancích cca 15 dní při teplotě 18°C. Bez malolaktické fermentace. Druhotné kvašení metodou Charmat. Zrání v tlakových tancích minimálně 1 měsíc při kontrolované teplotě 8 – 10°C.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.